lördag 4 oktober 2008

En skön dag!

Jaha då är ännu en dag snart slut!

Har haft det super mysigt idag. Martin var ledig, vilket inte händer så jätte ofta så då får man passa på o njuta!



Vi tog en promenad till Hammarby Sjöstad o gick till Adidas lagret, jag behövde verkligen köpa ett par träningsbyxor o hittade ett par snygga till ett bra pris! Sen gick vi omkring på Söder o kolla i massa affärer. Det är det bästa som finns,jag älskar att shoppa!! Om jag bara hade mer pengar skulle jag handla kläder varje dag.....

Tyson har ganska nyss somnat. Nu har han börjat äta lite gröt på kvällar o mornar så förhoppningsvis kommer han sova ännu bättre på nätterna. Det vore ju inte helt fel! Tänderna håller ju på o komma för fullt nu så han är lite gnälligare än vanligt o sover lite sämre. Trots att man själv får sova lite sämre så finns det ju inget mysigare än att vakna varje morgon o se hans lilla smajl!!




I morgon ska vi ha Barnvälsignelse för Tyson o lilla kusinen Travis! Våra familjer kommer på mötet o sen har vi bokat bord på en restaurang o ska ut o äta tillsammans. Vi blir nästan 40 pers så det blir fullt med folk. Ska bli jätte kul!! Längtar efter o träffa alla för man ses ju alldeles för sällan fast man inte bor så långt ifrån varandra!




Inga kommentarer: